ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ήμαρτον! Έλληνες πήγαν στο Μάτσου Πίτσου – Προσπαθούν να τους φέρουν πίσω

Κορονοϊός: Καλύτερο… προγραμματισμό για τις διακοπές τους δεν μπορούσαν να κάνουν.  Δηλώσεις στην ΕΡΤ έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για την προσπάθεια που κάνουν οι ελληνικές αρχές, σε συνεργασία με τις ισπανικές, να φέρουν πίσω στην Ελλάδα ομάδα εκδρομέων που εν μέσω πανδημίας κορονοϊού αποφάσισαν να… κάνουν ταξίδι στο Μάτσου Πίτσου στο...
Κορονοϊός: Ήμαρτον! Έλληνες πήγαν στο Μάτσου Πίτσου – Προσπαθούν να τους φέρουν πίσω

Κορονοϊός: Καλύτερο… προγραμματισμό για τις διακοπές τους δεν μπορούσαν να κάνουν. 

Δηλώσεις στην ΕΡΤ έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για την προσπάθεια που κάνουν οι ελληνικές αρχές, σε συνεργασία με τις ισπανικές, να φέρουν πίσω στην Ελλάδα ομάδα εκδρομέων που εν μέσω πανδημίας κορονοϊού αποφάσισαν να… κάνουν ταξίδι στο Μάτσου Πίτσου στο Περού.

Τώρα οι αρχές των δύο χωρών έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου να τους φέρουν πίσω, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να μην κρύβει την ενόχλησή του για την απόφαση των ταξιδιωτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ήμαρτον! Έλληνες πήγαν στο Μάτσου Πίτσου – Προσπαθούν να τους φέρουν πίσω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.