ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – ΗΠΑ: 1.480 νεκροί σε 24 ώρες -Μαύρο παγκόσμιο ρεκόρ! (vids)

Κορονοϊός - ΗΠΑ: Ο έλεγχος έχει χαθεί. Για τα καλά. Δε το λέμε εμείς, αλλά οι... ψυχροί αριθμοί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πια στο έλεος του covid-19.
Κορονοϊός – ΗΠΑ: 1.480 νεκροί σε 24 ώρες -Μαύρο παγκόσμιο ρεκόρ! (vids)

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Ο έλεγχος έχει χαθεί. Για τα καλά. Δε το λέμε εμείς, αλλά οι… ψυχροί αριθμοί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πια στο έλεος του covid-19.

Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 1.480 νεκροί! Αριθμός ρεκόρ για τους όσους έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Έτσι και αλλιώς, οι Αμερικανοί ήταν οι μοναδικοί που είχαν αναφέρει τετραψήφιο αριθμό νεκρών, την Παρασκευή (3/4) και 24 ώρες μετά ξεπέρασαν και εκείνη την καταμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να τελειώσει το απόθεμα μασκών οξυγόνου (αν τα κρούσματα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό) τις επόμενες έξι ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τέσσερις ακόμα νεκροί στην Ελλάδα

Πλέον, στις ΗΠΑ μετρούν 7.406 νεκρούς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Τζον Χόπκινς.

Η Νέα Υόρκη παραμένει στο επίκεντρο της υγειονομικής «κόλασης», αφού στην πόλη έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 56.289 κρούσματα του κορονοϊού και 1.876 θάνατοι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – ΗΠΑ: 1.480 νεκροί σε 24 ώρες -Μαύρο παγκόσμιο ρεκόρ! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.