ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Πάνω από 11.000 τα κρούσματα, 154 οι νεκροί!

Ραγδαία εξαπλώνεται ο κορονοϊός και στις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 11.000, με τις υγειονομικές αρχές να προειδοποιούν πως ο αριθμός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά και τις ΗΠΑ, εκεί όπου ο αριθμός των κρουσμάτων καθημερινά, αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ιταλία: Άλλοι 427 νεκροί...
Κορονοϊός – ΗΠΑ: Πάνω από 11.000 τα κρούσματα, 154 οι νεκροί!

Ραγδαία εξαπλώνεται ο κορονοϊός και στις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 11.000, με τις υγειονομικές αρχές να προειδοποιούν πως ο αριθμός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά και τις ΗΠΑ, εκεί όπου ο αριθμός των κρουσμάτων καθημερινά, αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ιταλία: Άλλοι 427 νεκροί σε μια ημέρα! «Ξεπέρασε» την Κίνα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, έχουν επιβεβαιωθεί 11.238 κρούσματα, ενώ οι νεκροί φτάνουν τους 154.

Έτσι, οι ΗΠΑ ανεβαίνει όλο και περισσότερο στη σχετική κατάταξη των χωρών παγκοσμίως και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση κάτω από Κίνα, Ιταλία, Ιράν, Ισπανία και Γερμανία.

Οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές προειδοποιούν πως ο αριθμός θα ανέβει ραγδαία τις επόμενες μέρες και πως τα κρούσματα είναι πολλά περισσότερα, αλλά μέχρι στιγμής όχι επιβεβαιωμένα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – ΗΠΑ: Πάνω από 11.000 τα κρούσματα, 154 οι νεκροί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.