ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς – Θα επιβάλλονται πρόστιμα

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι ανεμβολίαστοι ιδιώτες γιατροί και φαρμακοποιοί δεν εναρμονιστούν με τα νέα μέτρα.
Κορονοϊός: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς – Θα επιβάλλονται πρόστιμα

Κορονοός: Ανακοινώσεις για τα μέτρα Δημόσιας Υγείας που αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες, έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Για το διάστημα 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2022 θα ισχύσουν μέτρα υποχρεωτικής διάγνωσης Covid-19 για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί:

Αναστολή εργασίας από 1η Σεπτεμβρίου για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά και ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς, διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας εξηγώντας ότι θα επιβάλλονται πρόστιμα και κυρώσεις για όσους δεν ευθυγραμμιστούν.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Εστίαση μέσα μόνο για τους εμβολιασμένους

Ολυμπιακός: Ψάχνει για οχτάρι – Λένε πως θα γράψουν ιστορία οι μεταγραφές!

Rafale: Όταν σοκαρίστηκαν Τούρκοι και Ρώσοι – Τύφλωσε Su 35 και το έριξε πανεύκολα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς – Θα επιβάλλονται πρόστιμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.