ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση σε «Ταξιάρχαι», «Κασταλία» μετά τους 3 νεκρούς (vids)

Άμεση η παρέμβαση για τη διεξαγωγή έρευνας...
Κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση σε «Ταξιάρχαι», «Κασταλία» μετά τους 3 νεκρούς (vids)

Κορονοϊός: Τις τελευταίες ημέρες συζητούσαμε για την άρση των μέτρων και πότε θα υπάρξει χαλάρωση, αλλά υπάρχουν λάθη τα οποία και πληρώνονται!

Τις τελευταίες 24 ώρες βρέθηκαν 28 θετικά κρούσματα στην κλινική «Ταξιάρχαι», ενώ ανακοινώθηκαν παράλληλα 2 νεκροί συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική και 1 στην «Κασταλία».

Μετά από τα τελευταία νέα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα στις δύο κλινικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: 55 νέα κρούσματα, 125 νεκροί

Για να διαπιστωθεί αν υπήρξε χαλάρωση των μέτρων στις δύο ιδιωτικές κλινικές και κατά πόσο τηρούσαν τα μέτρα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Να σημειωθεί πως η εισαγγελική έρευνα αφορά κακουργηματικές πράξεις.

Παράλληλα στην επίσημη ενημέρωση των Νίκου Χαρδαλιά, Σωτήρη Τσιόδρα, αμφότεροι αναφέρθηκαν στα γεγονότα των δύο κλινικών. Τονίζοντας επανειλημμένα πως η χαλάρωση των μέτρων θα πρέπει να γίνει με προσοχή για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση σε «Ταξιάρχαι», «Κασταλία» μετά τους 3 νεκρούς (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.