ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ (vid)

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και τα νυχτερινά κέντρα, πολλά από τα οποία καθιερώνουν νέα ήθη και έθιμα. Μέτρα ασφαλείας για τον ιό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, τα οποία φροντίζουν όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομέτρηση των θαμώνων. Πρωτοπόροι στο συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ...
Κορονοϊός – Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ (vid)

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και τα νυχτερινά κέντρα, πολλά από τα οποία καθιερώνουν νέα ήθη και έθιμα.

Μέτρα ασφαλείας για τον ιό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, τα οποία φροντίζουν όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομέτρηση των θαμώνων.

Πρωτοπόροι στο συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Nishi», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλάβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια – θερμόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Μπέλλα: Έβγαζε βίντεο και… τράκαρε με τζαμαρία (vid)!

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές έως σήμερα, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Target Security Χρήστος Γάτσης.

Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Το προσωπικό στο μπαρ καθώς και οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες όπως ορίζει το πρωτόκολλο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την εποχή του κορονοϊού ενώ αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια.

Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκηνικό χαλάρωσης των μέτρων που παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης στην πρωτεύουσα και στην επαρχία και δη στα μπιτς μπαρ.

Πηγή: protothema.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>