ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κανονικότητα μόνο για εμβολιασμένους – Όλα όσα θα ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση!

Ανακοινώσεις για τον κορονοϊό θα γίνουν σήμερα από την κυβέρνηση που ετοιμάζεται να αλλάξει πολλά.
Κορονοϊός: Κανονικότητα μόνο για εμβολιασμένους – Όλα όσα θα ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση!

Κορονοϊός: Αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα από το Υπουργείο Υγείας, που θα δημιουργήσει πολίτες δύο… ταχυτήτων.

Συγκεκριμένα, αυτοί που έχουν επιλέξει να κάνουν το εμβόλιο θα επιστρέψουν σε μία κανονικότητα,  ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί περιθωριοποιούνται αρκετά.

Στόχος της κυβέρνησης όπως αναφέρεται είναι να αποτραπεί με κάθε τρόπο ένα επικείμενο lockdown όπως τα δύο προηγούμενα, ακόμα και στις κόκκινες περιοχές, όπου τα κρούσματα είναι πολλά.

Ξεκάθαρα οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες και με αυτό τον τρόπο θέλει να τους ανταμείψει η κυβέρνηση για την επιλογή τους.

Τι θα ισχύσει σε εστίαση και διασκέδαση

Όσον αφορά τη διασκέδαση τώρα, οι εμβολιασμένοι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, να μπαίνουν κανονικά σε νυχτερινά κέντρα και μαγαζιά, να χορεύουν, να είναι όρθιοι, ενώ θα υπάρχει 100% πληρότητα, με την απαγόρευση την κυκλοφορίας να σταματάει.

Ακόμα θα αρθεί κάθε περιορισμός στο λιανεμπόριο, χωρίς να υπάρχουν αποστάσεις και μέτρα μέσα στα καταστήματα, ωστόσο η μάσκα θα παραμείνει σε όλους τους χώρους.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να διχάζει με τις πολιτικές που ακολουθεί αναφορικά με τον εμβολιασμό και πλέον αν συμμορφώνεσαι με τις υποδείξεις των αρχών μπορείς να ζεις «ελεύθερος», αλλιώς οι ελευθερίες σου περιορίζονται με το έτσι θέλω …

Δυστυχώς φτάσαμε στο 2021 να επιβάλλουν Οργουελικά σκηνικά και καταστάσεις… οι μέτριοι της ιστορίας… αυτοί που κάποτε θα δείχναμε με το δάχτυλο.

Οι δήθεν «ελευθερίες» που θα ανακοινώσει σήμερα ο Θάνος Πλεύρης, είναι ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης και μηδενικού σχεδιασμού…

https://youtu.be/T0pdub0dGV0

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κανονικότητα μόνο για εμβολιασμένους – Όλα όσα θα ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.