ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Καπραβέλος: «Η Αττική δεν αντέχει άλλο – Τραγική η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ»

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος τα έβαλε με την κυβέρνηση για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων.
Κορονοϊός – Καπραβέλος: «Η Αττική δεν αντέχει άλλο – Τραγική η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ»

Κορονοϊός – Καπραβέλος: Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος τα έβαλε με την κυβέρνηση για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων.

Κορονοϊός – Καπραβέλος: Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος μίλησε στο Open και αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία, ενώ έριξε και τα… βέλη του, προς την κυβέρνηση που αποφάσισε να προχωρήσει στην σταδιακή άρση του Lockdown.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Καπραβέλος δεν μάσησε τα λόγια του για μία ακόμα φορά και παρουσιάστηκε λάβρος για το άνοιγμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πειραματιζόμαστε και παίζουμε με τη φωτιά μια ακόμη φορά», καταγγέλλοντας ότι «δεν τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή του ότι η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ είναι άκρως επικίνδυνη γιατί μπορεί να στοιχίσει τη ζωή του ασθενούς.

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» για το τρίτο κύμα της πανδημίας και το άνοιγμα της αγοράς καυτηριάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να σηκώσει ρολά. Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι δεν είμαστε ακόμη σε φάση αποκλιμάκωσης, ενώ για τη Θεσσαλονίκη, είπε ότι βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από την Αττική, με το λεκανοπέδιο να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. «Το σύστημα στην Αττική, έχει καταρρεύσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γιατρός. «Το σύστημα από τη στιγμή που οι ανάγκες ξεπερνούν τις δυνατότητές μας, δεν αντέχει. Αναβάλλονται χειρουργεία, δεν υπάρχουν κλίνες. Αυτή είναι η ουσία, γιατί να το κρύψουμε;».

Θεσσαλονίκη – Ανατροπή αυτοκινήτου: Απεγκλώβισαν την οδηγό κι έγινε… καπνός! (vid+pics)

Τηλεθέαση 2/4: Δύο κανάλια κονταροχτυπήθηκαν – Ένα μεγάλος νικητής!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Καπραβέλος: «Η Αττική δεν αντέχει άλλο – Τραγική η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.