ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Καστοριά: 11 νέα κρούσματα και φόβος εξάπλωσης (vid)

Κορονοϊός – Καστοριά: Ο Ζήσης Τσηκαλαγιάς, πνευμονολόγος του νοσοκομείου Καστοριάς και βουλευτής της ΝΔ, μετέφερε το μελαγχολικό κλίμα που επικρατεί στην πόλη λόγω των όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες 15 ημέρες στο μέτωπο του κορονοϊού. Τα κρούσματα του ιού αυξάνονται και υπάρχει φόβος για περαιτέρω εξάπλωσή του. Ο κ. Τσηκαλαγιάς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του...
Κορονοϊός – Καστοριά: 11 νέα κρούσματα και φόβος εξάπλωσης (vid)

Κορονοϊός – Καστοριά: Ο Ζήσης Τσηκαλαγιάς, πνευμονολόγος του νοσοκομείου Καστοριάς και βουλευτής της ΝΔ, μετέφερε το μελαγχολικό κλίμα που επικρατεί στην πόλη λόγω των όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες 15 ημέρες στο μέτωπο του κορονοϊού.

Τα κρούσματα του ιού αυξάνονται και υπάρχει φόβος για περαιτέρω εξάπλωσή του.

Ο κ. Τσηκαλαγιάς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους κατοίκους του νομού σημειώνοντας ότι το νοσοκομείο αντέχει καθώς το υγειονομικό προσωπικό συνεχίζει να εργάζεται με αυταπάρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Καστοριά: 11 νέα κρούσματα και φόβος εξάπλωσης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.