ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους δεν ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Κορονοϊός: Στο Χαϊδάρι έχει γίνει καταγγελία για ένα γκρουπ ανθρώπων που είχαν πάει εκδρομή στους Αγίους Τόπους οι οποίοι μετά την επιστροφή τους, φαίνεται να μην τήρησαν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, να παραμείνουν για δεκατέσσερις μέρες στο σπίτι τους. Οι άνθρωποι αυτοί εξακολούθησαν να γυρνούν έξω, ελεύθεροι. Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου τοποθετείται, μιλώντας στην κάμερα του...
Κορονοϊός: Καταγγελία για εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους δεν ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Κορονοϊός: Στο Χαϊδάρι έχει γίνει καταγγελία για ένα γκρουπ ανθρώπων που είχαν πάει εκδρομή στους Αγίους Τόπους οι οποίοι μετά την επιστροφή τους, φαίνεται να μην τήρησαν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, να παραμείνουν για δεκατέσσερις μέρες στο σπίτι τους.

Οι άνθρωποι αυτοί εξακολούθησαν να γυρνούν έξω, ελεύθεροι. Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου τοποθετείται, μιλώντας στην κάμερα του OPEN, επί των καταγγελιών αυτών που έγιναν στον δήμο.

Κορονοϊός: Πέντε νέα κρούσματα – Συνολικά 89

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Καταγγελία για εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους δεν ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.