ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κατέληξε 84χρονη – Στους 222 οι νεκροί

Αυξάνεται περαιτέρω ο αριθμός των νεκρών του κορονοϊού στη χώρα μας, μετά το θάνατο ακόμη μιας ασθενούς.
Κορονοϊός: Κατέληξε 84χρονη – Στους 222 οι νεκροί

Αυξάνεται περαιτέρω ο αριθμός των νεκρών του κορονοϊού στη χώρα μας, μετά το θάνατο ακόμη μιας ασθενούς.

Ένα ακόμη θύμα θρηνεί η χώρα μας από τον νέο κορωνοϊό καθώς, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, μία γυναίκα 84χρόνων άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Με τον νέο αυτό θάνατο, ο αριθμός των θυμάτων φτάνει συνολικά τους 222 νεκρούς στην Ελλάδα από κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Περιορισμοί σε Ύδρα, Σπέτσες, Αντίπαρο – Όλα τα νέα μέτρα

Όπως διευκρινίζεται, ο νέος θάνατος δεν σχετίζεται με τα κρούσματα στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πέντε θανάτους, δύο εκ των οποίων προέρχονταν από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κατέληξε 84χρονη – Στους 222 οι νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.