ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κατέληξε 90χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Ο κορονοϊός καλπάζει στη χώρα μας και η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει. Τελευταίο θύμα είναι μια 90χρονη από την Αλεξανδρούπολη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή.  Κορονοϊός- Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 90χρονη που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αλεξανδρούπολης με τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα να ανέρχεται, πλέον, στους 212. Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε για...
Κορονοϊός: Κατέληξε 90χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Ο κορονοϊός καλπάζει στη χώρα μας και η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει. Τελευταίο θύμα είναι μια 90χρονη από την Αλεξανδρούπολη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή. 

Κορονοϊός- Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 90χρονη που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αλεξανδρούπολης με τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα να ανέρχεται, πλέον, στους 212.

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας και το Σάββατο (8/8) ανακοινώθηκαν 152 νέα κρούσματα. Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει 50 κρούσματα του νέου ιού που βρέθηκαν σε εργοστάσιο τροφίμων στην Χαλκιδική.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κατέληξε 90χρονη στην Αλεξανδρούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.