ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Καθάρισε η ατμόσφαιρα και στην Ελλάδα (vid)

Μείωση μέχρι και 30% των ατμοσφαιρικών ρύπων...
Κορονοϊός: Καθάρισε η ατμόσφαιρα και στην Ελλάδα (vid)

Ο κορονοϊός ανάγκασε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και απ’ αυτό το μέτρο βγήκε και κάτι θετικό τις ημέρες αυτές.

Συγκεκριμένα, όπως συνέβη σε όλες τις χώρες που έλαβαν μέτρα καραντίνας, έτσι και στην Ελλάδα παρατηρήθηκε πιο καθαρή η ατμόσφαιρα.

Αυτό ακριβώς ειπώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνο Αραβώση, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Οι χώρες που αρχίζουν άρση των μέτρων (vid)

Τονίζοντας πως από την ημέρα που εμφανίστηκε ο κορονοϊός και πάρθηκαν τα μέτρα της καραντίνας, μειώθηκε η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Μέσα σε όλα δεινά που έχει επιφέρει η πανδημία και ο εγκλεισμός στο σπίτι, η όχι και τόσο έντονη κυκλοφορία αυτοκινήτων στο δρόμο, καθώς και η μη μαζική παραγωγή στη βιομηχανία, έχουν μειώσει αισθητά τους ρύπους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Καθάρισε η ατμόσφαιρα και στην Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.