ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός και κατοικίδια: Πόσο κινδυνεύουν οι μικροί μας φίλοι; (vid)

Κορονοϊός και κατοικίδια: Εκτός από τη δική μας υγεία λόγω της εξάπλωσης του ιού, είναι λογικό να ανησυχούμε και για την υγεία των μικρών μας φίλων; Άλλωστε μόνο μικρός δεν είναι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν στο σπίτι τους κάποιο ζωάκι, ενώ πάμπολλα είναι και τα  αδέσποτα φυσικά. Αλήθεια πόσο κινδυνεύουν από τον ιό...
Κορονοϊός και κατοικίδια: Πόσο κινδυνεύουν οι μικροί μας φίλοι; (vid)

Κορονοϊός και κατοικίδια: Εκτός από τη δική μας υγεία λόγω της εξάπλωσης του ιού, είναι λογικό να ανησυχούμε και για την υγεία των μικρών μας φίλων; Άλλωστε μόνο μικρός δεν είναι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν στο σπίτι τους κάποιο ζωάκι, ενώ πάμπολλα είναι και τα  αδέσποτα φυσικά.

Αλήθεια πόσο κινδυνεύουν από τον ιό γατάκια, σκυλάκια και άλλα κατοικίδια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξάπλωση της νόσου

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Τμήματος Κτηνιατρικής Σχολής κ. Σπύρο Κρήτα, είναι διαφορετικός τύπος κορονοϊού αυτός που προσβάλει τους ανθρώπους και διαφορετικός αυτός που προσβάλει τα ζώα.

Επομένως η μετάδοση από άνθρωπο σε ζώο και το αντίστροφο, δεν είναι πιθανό.

Κορονοϊός και κατοικίδια: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός και κατοικίδια: Πόσο κινδυνεύουν οι μικροί μας φίλοι; (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.