ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Και όμως κάποιοι δεν αναπτύσσουν ανοσία ακόμα και αν αρρωστήσουν

Κορονοϊός: Η ανοσία της αγέλης δεν πιάνει όλους, αφού κάποιοι ακόμα και νοσήσουν δεν θα αναπτύξουν αντισώματα κατά του ιού.  Όλο και περισσότερα στοιχεία για τον φονικό ιό βγαίνουν στην επιφάνεια, όσο οι έρευνες των επιστημόνων παγκοσμίως για την ανακάλυψη των μυστικών του COVID 19 εντείνονται. Σύμφωνα με κινεζικές έρευνες, περίπου το 8% των πολιτών...
Κορονοϊός: Και όμως κάποιοι δεν αναπτύσσουν ανοσία ακόμα και αν αρρωστήσουν

Κορονοϊός: Η ανοσία της αγέλης δεν πιάνει όλους, αφού κάποιοι ακόμα και νοσήσουν δεν θα αναπτύξουν αντισώματα κατά του ιού. 

Όλο και περισσότερα στοιχεία για τον φονικό ιό βγαίνουν στην επιφάνεια, όσο οι έρευνες των επιστημόνων παγκοσμίως για την ανακάλυψη των μυστικών του COVID 19 εντείνονται.

Σύμφωνα με κινεζικές έρευνες, περίπου το 8% των πολιτών που νόσησαν με κορονοϊό δεν ανέπτυξαν ανοσία στον ιό.  Δηλαδή, διαπιστώθηκε ότι οκτώ στους 100 ανθρώπους δεν είχαν μετά τη νόσο αντισώματα κατά του COVID 19.

Μάλιστα ένα από τα σημαντικά ευρήματα της έρευνας ήταν πως αντισώματα κατά του κορονοϊού ανέπτυξαν στις περισσότερες περιπτώσεις πιο ηλικιωμένοι ασθενείς σε σχέση με νεότερους.

«Για να έχουμε πλήρη εικόνα χρειάζονται και άλλα στοιχεία από άλλες περιοχές του κόμου», δήλωσε ο επικεφαλής της κινεζικής ομάδας ερευνητών, Χουανγκ Τζίνγκλ, ανέφερε η κινεζική εφημερίδα  South China Morning Postη οποία έκανε γνωστό το θέμα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Και όμως κάποιοι δεν αναπτύσσουν ανοσία ακόμα και αν αρρωστήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.