ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Και τρίτος θάνατος σήμερα! (vids)

Κορονοϊός: Η λίστα μεγαλώνει. Ο τρίτος θάνατος για σήμερα, Πέμπτη 13/8, έφερε τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 219.
Κορονοϊός: Και τρίτος θάνατος σήμερα! (vids)

Η λίστα μεγαλώνει. Ο τρίτος θάνατος για σήμερα, Πέμπτη 13/8, έφερε τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 219.

Πρόκειται για μία 88χρονη, τη μοναδική είχε εκδηλώσει συμπτώματα, από την οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, η οποία κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ.

Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίς το πρωί είχαν επιβεβαιωθεί άλλοι δύο θάνατοι.

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διασπορά στο γηροκομείο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες για τη διασπορά του κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Ο κ. Ζαρκαντζιάς παρήγγειλε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με βάση το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα (Ν. 4619/2019) περί παραβίασης των μέτρων για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Και τρίτος θάνατος σήμερα! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.