ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες

Μέτρα για τον κορονοϊό αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση, που όπως είναι λογικό, επηρεάζει άμεσα και τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι κυβερνούντες λοιπόν, αποφάσισαν να γίνουν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες δύο εβδομάδες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορoνοϊός: Αναστολή πληρωμής ΦΠΑ, φόρων και εισφορών Αυτό φυσικά επηρεάζει τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της...
Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες

Μέτρα για τον κορονοϊό αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση, που όπως είναι λογικό, επηρεάζει άμεσα και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Οι κυβερνούντες λοιπόν, αποφάσισαν να γίνουν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορoνοϊός: Αναστολή πληρωμής ΦΠΑ, φόρων και εισφορών

Αυτό φυσικά επηρεάζει τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Super League 1 στο ποδόσφαιρο, φυσικά όλες τις άλλες κατηγορίες και γενικά όλες τα αθλήματα στη χώρα.

Με αυτό τον τρόπο, οι υπεύθυνοι ελπίζουν πως θα δυσκολέψουν κατά πολύ την εξάπλωση του ιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.