ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνει και τα μπουζούκια! Αυτά τα σχήματα ρίχνουν αυλαία

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται ραγδαία σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλά κέντρα διασκέδασης στην Ελλάδα δεν μπορούν να αποφύγουν το «λουκέτο». Πολλά μάλιστα είναι τα σχήματα των πασίγνωστων τραγουδιστών, που ρίχνουν αυλαία. Οι Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις φετινές εμφανίσεις του λόγω του κορωνοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Λουκέτο» στις...
Κορονοϊός: Κλείνει και τα μπουζούκια! Αυτά τα σχήματα ρίχνουν αυλαία

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται ραγδαία σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλά κέντρα διασκέδασης στην Ελλάδα δεν μπορούν να αποφύγουν το «λουκέτο».

Πολλά μάλιστα είναι τα σχήματα των πασίγνωστων τραγουδιστών, που ρίχνουν αυλαία.

Οι Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις φετινές εμφανίσεις του λόγω του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Λουκέτο» στις εκκλησίες – Δεν θα τελούνται γάμοι και κηδείες

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνει και τα μπουζούκια! Αυτά τα σχήματα ρίχνουν αυλαία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.