ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνουν ακόμα 15 σχολεία

Η λίστα των κλειστών σχολείων λόγω του Κορονοϊού όλο και μεγαλώνει, με το Υπουργείο να δίνει νέα λίστα με ακόμα 15 σχολεία. Σε κλείσιμο αρκετών σχολείων για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού προχωράει το Υπουργείο Παιδείας. Η λίστα συνεχώς ανανεώνεται και πλέον έχουν προστεθεί ακόμα 15 σχολεία, τα οποία δεν...
Κορονοϊός: Κλείνουν ακόμα 15 σχολεία

Η λίστα των κλειστών σχολείων λόγω του Κορονοϊού όλο και μεγαλώνει, με το Υπουργείο να δίνει νέα λίστα με ακόμα 15 σχολεία.

Σε κλείσιμο αρκετών σχολείων για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού προχωράει το Υπουργείο Παιδείας.

Η λίστα συνεχώς ανανεώνεται και πλέον έχουν προστεθεί ακόμα 15 σχολεία, τα οποία δεν θα λειτουργήσουν τουλάχιστον τις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Νέα λίστα με τα κλειστά σχολεία

 

Τα νέα σχολεία που κλείνουν προληπτικά λόγω κορωνοϊού:

65ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

40ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ έως 24/3/2020

ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

3ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

1ο ΓΕΛ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

2ο ΓΕΛ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

2ο ΓΕΛ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

2ο ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΠΑΛ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνουν ακόμα 15 σχολεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.