ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνουν Αλεξάνδρειο και άλλα αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης για απολύμανση

Κορονοϊός: Για τον περιορισμού της διάδοσης του, η διοίκηση των Ε.Α.Κ.Θ. αποφάσισα να απολυμάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης.
Κορονοϊός: Κλείνουν Αλεξάνδρειο και άλλα αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης για απολύμανση

Κορονοϊός: Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή του ιου παίρνουν στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα η επιτροπή των Ε.Α.Κ.Θ, έκανε γνωστό οτι θα απολυμάνει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σκέψη της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα σχολεία

Το πρόγραμμα που έχει καταριστεί αναφέρει:

Δευτέρα 9/3/2020: Θα γίνει απολύμανση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου Νεάπολης, του Ποσειδωνίου και Εθνικού κολυμβητήριου

Τρίτη 10/3/2020: Θα γίνει απολύμανση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Μίκρας, του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μέλαθρου.

Του γυμναστηρίου Βότση, Των γυμναστηρίων Αμπελοκήπων & Σταυρούπολης, και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του οικισμού Φοίνικα Καλαμαριάς.

Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν οι απολυμάνσεις των προαναφερόμενων χώρων, οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές όλη τη μέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνουν Αλεξάνδρειο και άλλα αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης για απολύμανση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.