ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνουν και τα φροντιστήρια της χώρας

Κορονοϊός: Μετά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, η Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε οτι θα κλείσουν και τα φροντιστήρια για τις επόμενες ημέρες.
Κορονοϊός: Κλείνουν και τα φροντιστήρια της χώρας

Κορονοϊός: Μετά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, κλειστά θα παραμείνουν και τα φροντιστήρια όλης της χώρας, ως συνέχεια των μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.  Την απόφαση ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως γνωστοποιώντας την αναστολή λειτουργίας και των φροντιστηρίων.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να διατάξει το κλείσιμο φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές εκπαίδευσης στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Νωρίτερα, όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας κλειστά θα παραμείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, για λόγους πρόληψης.

Όπως εξήγησε ο κ. Κικίλιας κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνουν και τα φροντιστήρια της χώρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.