ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια για 14 ημέρες!

Κορονοϊός: Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια για τις επόμενες 14 ημέρες! Kλείνουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά καθώς και τα Πανεπιστήμια σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας θα μείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους έτσι ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Η...
Κορονοϊός: Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια για 14 ημέρες!

Κορονοϊός: Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια για τις επόμενες 14 ημέρες!

Kλείνουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά καθώς και τα Πανεπιστήμια σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας θα μείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους έτσι ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Η απόφαση αφορά από βρεφονηπιακούς σταθμούς έως πανεπιστήμια και θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο, Τετάρτη.

Ο υπουργός Υγείας, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, ΙΕΚ και Πανεπιστημίων, δημόσιων και ιδιωτικών.
Αυτό είναι ένα προληπτικό μέτρο, που έχει στόχο τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού, ενώ παράλληλα ο Υπουργός υγείας επεσήμανε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα τόσο για τους εργαζόμενους γονείς όσο και για τις επιχειρήσεις.

Μόλις έγινε ότι ο… κορονοϊός και η πρόληψη του είναι η αφορμή που θα κλείσουν τα σχολεία η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας έπεσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια για 14 ημέρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.