ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλειστά τα σχολεία έως τις 10 Μαΐου

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου και μέσα στην ημέρα αναμένεται η σχετική κοινή υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης των ειδικών του Υπουργείου Υγείας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συμφωνία στο Eurogroup ύψους 540 δισ. ευρώ! Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή...
Κορονοϊός: Κλειστά τα σχολεία έως τις 10 Μαΐου

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου και μέσα στην ημέρα αναμένεται η σχετική κοινή υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης των ειδικών του Υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συμφωνία στο Eurogroup ύψους 540 δισ. ευρώ!

Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Κεραμέως: «Πανελλαδικές μέχρι τις 15 Ιουλίου»

Η υπουργός Παιδείας μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι «στόχος είναι να διεξαχθούν οι πανελλαδικές τον Ιούλιο», ιδανικά μέχρι τις 15 Ιουλίου και αναφέρθηκε και στη μείωση της ύλης, λέγοντας ότι «περιορίζεται σε αυτή που έχει διδαχθεί στη φυσική τάξη. Αφουγκραστήκαμε τη μεγάλη αγωνία και αναστάτωση όλων των υποψηφίων μαθητών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλειστά τα σχολεία έως τις 10 Μαΐου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.