ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλειστό το Κολέγιο Αθηνών για προληπτικούς λόγους

Κορονοϊός: Τα παιδιά της 40χρονης που νοσηλεύεται στο Αττικόν, φοιτούν στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό το οποίο αποφασίστηκε σήμερα να παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους και θα γίνει απολύμανση. Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα για την εξάπλωση του ιού στην Ελλάδα Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος μεταξύ άλλων μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο οι...
Κορονοϊός: Κλειστό το Κολέγιο Αθηνών για προληπτικούς λόγους

Κορονοϊός: Τα παιδιά της 40χρονης που νοσηλεύεται στο Αττικόν, φοιτούν στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό το οποίο αποφασίστηκε σήμερα να παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους και θα γίνει απολύμανση.

Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα για την εξάπλωση του ιού στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος μεταξύ άλλων μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες θα πρέπει να ενεργούν σε περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα κορονοϊού και συνιστά μεγαλύτερη υπευθυνότητα κατά την επίσκεψή τους στα δημόσια νοσοκομεία επιμένοντας στο ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση.

Από την άλλη η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ κ .Ματίνα Παγώνη υπογραμμίζει τα λάθη που έγιναν από την 40χρονη που νοσηλεύτηκε και κρούει τον κίνδυνο σε περίπτωση που υπάρξει παρέκκλιση του πρωτοκόλλου, θα πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες και οι οδηγίες, τόνισε, και προέβη σε αναφορά αυτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλειστό το Κολέγιο Αθηνών για προληπτικούς λόγους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.