ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κοπέλα στην Κρήτη έχασε την όσφρηση και τη γεύση της!

Κορονοϊός: Ο κάθε οργανισμός τον περνάει με τον δικό του τρόπο. Άλλοι είναι ασυμπτωματικοί και άλλοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Στην Κρήτη μία κοπέλα έχασε την όσφρηση και τη γεύση της. Κάπως έτσι άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενημερώθηκε εκείνες τις μέρες πως ένας επισκέπτης στη δουλειά της είχε τον...
Κορονοϊός: Κοπέλα στην Κρήτη έχασε την όσφρηση και τη γεύση της!

Κορονοϊός: Ο κάθε οργανισμός τον περνάει με τον δικό του τρόπο. Άλλοι είναι ασυμπτωματικοί και άλλοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Στην Κρήτη μία κοπέλα έχασε την όσφρηση και τη γεύση της. Κάπως έτσι άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενημερώθηκε εκείνες τις μέρες πως ένας επισκέπτης στη δουλειά της είχε τον COVID-19 και έτσι αποφάσισε να κάνει και εκείνη το τεστ. Μετά από δέκα ημέρες εκδήλωσε και άλλα συμπτώματα. Κατά κύριο λόγο έχει δέκατα.

Το Star σε ένα ρεπορτάζ που έκανε για τους ασυμπτωματικούς συμπεριέλαβε και τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο κορονοϊός δεν εκδηλώνεται σε όλους την ίδια χρονική στιγμή και με την ίδια ένταση και κάποιοι δεν είναι εύκολο καν να καταλάβουν πως τον έχουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κοπέλα στην Κρήτη έχασε την όσφρηση και τη γεύση της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.