ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κόβονται οι άδειες στους νεοσύλλεκτους

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις που προκαλεί ο κορονοϊός. Τα πάντα διαφοροποιούνται προκειμένου να «αποκρουστεί» όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, ο στρατός πήρε την απόφαση να μη δοθεί καμία άδεια ορκωμοσίας στους νεοσύλλεκτους. Στόχος το να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διασπορά του COVID-19....
Κορονοϊός: Κόβονται οι άδειες στους νεοσύλλεκτους

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις που προκαλεί ο κορονοϊός. Τα πάντα διαφοροποιούνται προκειμένου να «αποκρουστεί» όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, ο στρατός πήρε την απόφαση να μη δοθεί καμία άδεια ορκωμοσίας στους νεοσύλλεκτους. Στόχος το να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διασπορά του COVID-19. Για να μη χαθούν, όμως, αυτές οι ημέρες, οι φαντάροι θα απολυθούν 15 ημέρες νωρίτερα.

Ο κορονοϊός αναγκάζει τους πάντες να πάρουν μέτρα και η ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε το ακόλουθο: «Το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του COVID 19 στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας, η οποία θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με απόλυση τους 15 ημέρες ενωρίτερα της καθορισμένης.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία τους, οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας θα λάβουν Φύλλο Πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κόβονται οι άδειες στους νεοσύλλεκτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.