ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κρούσμα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στην Ελλάδα! Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς

Κορονοϊός: Για την εκτίμηση της κατάστασης έσπευσαν επί τόπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος της ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Κορονοϊός: Κρούσμα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στην Ελλάδα! Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς

Κορονοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα της νοτιο- αφρικανικής μετάλλαξης του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πολιτική Προστασία και τους λοιμωξιολόγους.

Κορονοϊός: Για την εκτίμηση της κατάστασης έσπευσαν επί τόπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας. Είχε προηγηθεί σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με τη συμμετοχή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης είναι δύο και οι ασθενείς είναι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, όπου βρίσκονται ήδη οι κύριοι Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας. Παρών είναι και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επιβεβαίωση της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης που εντοπίζεται στη χώρα μας, ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί 66 κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κρούσμα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στην Ελλάδα! Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.