ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κρούσματα σε μεγάλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε μεγάλη εταιρία στη Θεσσαλονίκη, όπου έσπευσαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τις απαραίτητες ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εταιρεία εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού και άμεσα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, για να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις μεγάλης εταιρείας Logistics στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου –...
Κορονοϊός: Κρούσματα σε μεγάλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε μεγάλη εταιρία στη Θεσσαλονίκη, όπου έσπευσαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τις απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εταιρεία εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού και άμεσα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, για να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις μεγάλης εταιρείας Logistics στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Συναγερμός για τα 50 κρούσματα (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επιβεβαιωθεί δύο κρούσματα σε εργαζομένους της εταιρείας.

Η εταιρεία ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στην εταιρεία τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Πηγή: voria.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κρούσματα σε μεγάλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.