ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Λαϊκές αγορές: Χωρίς μάσκες οι πολίτες (vid)

Ο κόσμος στις λαϊκές αγορές φαίνεται να μην πειθαρχεί με τα μέτρα της κυβέρνησης, καθώς σε μεγάλο ποσοστό κάνει τα ψώνια του χωρίς μάσκα
Κορονοϊός – Λαϊκές αγορές: Χωρίς μάσκες οι πολίτες (vid)

Ο κόσμος στις λαϊκές αγορές φαίνεται να μην πειθαρχεί με τα μέτρα της κυβέρνησης, καθώς σε μεγάλο ποσοστό κάνει τα ψώνια του χωρίς μάσκα και ο συνωστισμός… παραμονεύει.

Μάλιστα στις λαϊκές αγορές δεν έλειψαν και τα περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ ανθρώπων που φορούσαν μάσκα και έλεγαν σε όσους δεν φορούσαν να βάλουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Σοκ για τους Τούρκους – Η φρεγάτα Gokceada στο σκοπευτικό ελληνικών F16

Οσοι δεν φορούσαν, κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας έλεγαν οτι λόγω ζέστης δεν είναι εύκολο να φοράς μάσκα, ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν οτι δεν φοβούνται και δεν τους ενδιαφέρει το θέμα κορονοϊού.

Ωστόσο οι πωλήσεις των μασκών αυξήθηκαν κατά 200% το τελευταίο 20ήμερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Προληπτικά τεστ σε όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς που επιστρέφουν από διακοπές

Λαϊκές αγορές: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Λαϊκές αγορές: Χωρίς μάσκες οι πολίτες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.