ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Λαϊκή αγορά: Αγνόησαν το απαγορευτικό και άρχισαν να ψωνίζουν! (pics)

Χαμός και επέμβαση της αστυνομίας σε λαϊκή αγορά!
Κορονοϊός – Λαϊκή αγορά: Αγνόησαν το απαγορευτικό και άρχισαν να ψωνίζουν! (pics)

Κορονοϊός – Λαϊκή αγορά: Χαμός και επέμβαση της αστυνομίας σε λαϊκή αγορά, όταν παραγωγοί και πολίτες αγνόησαν το απαγορευτικό και άρχισαν να ψωνίζουν.

Με παρέμβαση των αρμοδίων αστυνομικών αρχών της περιοχής, αλλά και του Δήμου της Ρόδου, σταμάτησε σήμερα λίγο μετά τις 11π.μ., η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς που είχε ξεκινήσει από τις 7 περίπου το πρωί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Η λειτουργία της αγοράς ξεκίνησε με ελάχιστους παραγωγούς, αλλά δεκάδες ήταν οι συμπολίτες μας και κυρίως οι ηλικιωμένοι που  έσπευσαν (παρά  την απαγόρευση και τις οδηγίες των αρμοδίων) να κάνουν τις αγορές και τις προμήθειές τους.

Το γεγονός προκάλεσε αρνητικά σχόλια και σφοδρές αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος και επιτήρηση των μέτρων που αποφασίζονται και σχεδιάζονται σε κεντρικό επίπεδο και να μπαίνει η τοπική κοινωνία σε τέτοια δοκιμασία.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

Κορονοϊός – Λαϊκή αγορά: Δείτε τις φωτογραφίες

Κορονοϊός: Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα! (vid)

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Λαϊκή αγορά: Αγνόησαν το απαγορευτικό και άρχισαν να ψωνίζουν! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.