ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Λαμία: Δεν βάζουν μυαλό – Βγήκε στους δρόμους ο Δήμαρχος (vid)

Στον δικό τους… κόσμο ζούνε και στη Λαμία, με τον Δήμαρχο να αναγκάζεται να βγει στον δρόμο προκειμένου να στείλει στα σπίτια τους ηλικιωμένους -και όχι μόνο- που βγήκαν για να λιαστούν. Στους δρόμους αναγκάστηκε να βγει ο Θύμιος Καραΐσκος, προκειμένου να συνετίσει τον κόσμο να γυρίσει στο σπίτι του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Λαμία:...
Κορονοϊός – Λαμία: Δεν βάζουν μυαλό – Βγήκε στους δρόμους ο Δήμαρχος (vid)

Στον δικό τους… κόσμο ζούνε και στη Λαμία, με τον Δήμαρχο να αναγκάζεται να βγει στον δρόμο προκειμένου να στείλει στα σπίτια τους ηλικιωμένους -και όχι μόνο- που βγήκαν για να λιαστούν.

Στους δρόμους αναγκάστηκε να βγει ο Θύμιος Καραΐσκος, προκειμένου να συνετίσει τον κόσμο να γυρίσει στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Λαμία: Δεν ακούνε κανέναν – Έπαιζαν ποδόσφαιρο (pic)

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξακολουθούν να αγνοούν τις συστάσεις και τις προειδοποιήσεις, βγαίνοντας αμέριμνοι για την καθιερωμένη τους βόλτα.

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ζωές των δικών του ανθρώπων και τις ζωές των άλλων. Είναι η ώρα της ατομικής και της κοινωνικής ευθύνης…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο του lamiareport.gr:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Λαμία: Δεν βάζουν μυαλό – Βγήκε στους δρόμους ο Δήμαρχος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.