ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Λάρισα: Αρνητικά όλα σχεδόν τα δείγματα των Ρομά

Κορονοϊός - Λάρισα: Αρνητικά είναι τα περισσότερα δείγματα που πάρθηκαν από τους Ρομά στη Λάρισα. Στον καταυλισμό τους βρέθηκαν θετικά κρούσματα την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή (10/4) βρέθηκαν εκεί τόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Κορονοϊός – Λάρισα: Αρνητικά όλα σχεδόν τα δείγματα των Ρομά

Κορονοϊός – Λάρισα: Αρνητικά είναι τα περισσότερα δείγματα που πάρθηκαν από τους Ρομά στη Λάρισα. Στον καταυλισμό τους βρέθηκαν θετικά κρούσματα την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή (10/4) βρέθηκαν εκεί τόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός εξήγησε ότι στα 133 δείγματα που εξετάστηκαν σε τοπικό επίπεδο βρέθηκαν μόλις 3 θετικά! Και ένα ακόμη, το οποίο θεωρείται μεμονωμένο και δεν αφορά τη συγκεκριμένη δειγματοληψία (αφορά σύνηθες μεμονωμένο περιστατικό).

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στις 200 εναπομείνασες δειγματοληψίες που έγιναν χθες στη συνοικία των Ρομά στη Λάρισα και εξετάστηκαν από τον ΕΟΔΥ, δεν βρέθηκε κανένα θετικό στον κορoνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: 93 τα θύματα -Πέθανε 87χρονος στο Θριάσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτρα για τον κορονοϊό: Μέχρι τις 27 Απριλίου κλειστές επιχειρήσεις και καταστήματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Λάρισα: Αρνητικά όλα σχεδόν τα δείγματα των Ρομά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.