ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Λάρισα: Νέα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη

Ακόμη τρία κρούσματα έδειξαν τα υπόλοιπα 68 τέστ που έγιναν προχθές στον οικισμό των ρομά στη Νέα Σμύρνη , ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των θετικών δειγμάτων στα 38, από το σύνολο των περίπου 700.
Κορονοϊός – Λάρισα: Νέα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη

Ακόμη τρία κρούσματα έδειξαν τα υπόλοιπα 68 τεστ που έγιναν προχθές στον οικισμό των ρομά στη Νέα Σμύρνη, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των θετικών δειγμάτων στα 38, από το σύνολο των περίπου 700.

Ακόμα τρία άτομα, από τον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας και ειδικότερα για έναν άντρα μεσήλικα και δύο γυναίκες.

Και οι τρεις θα μεταφερθούν στην Αρωγή Λάρισας, όπως και άλλα πέντε άτομα από το σύνολο των 35 θετικών δειγμάτων στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μύκονος: Έξαλλο πάρτι κατά του κορονοϊού και ντου της αστυνομίας!

Θυμίζουμε πως χθες ξέσπασαν επεισόδια στον οικισμό των Ρομά στη Ν. Σμύρνη της Λάρισας, μετά την άρνηση εκείνων που βρέθηκαν θετικοί να μεταφερθούν σε ειδική δομή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Λάρισα: Νέα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.