ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – lockdown: Πάμε για νέα παράταση! Τι θα ισχύσει!

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση θα ανακοινώσει παράταση του lockdown για μία εβδομάδα
Κορονοϊός – lockdown: Πάμε για νέα παράταση! Τι θα ισχύσει!

Lockdown: Όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει αύριο (22/1) την παράταση του lockdown για ακόμα μία εβδομάδα.

Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν αύριο (22/1) και η εισήγησή του θα είναι παράταση του lockdown στη χώρα μας για μία ακόμα εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του Star, μπορεί τα κρούσματα κορονοϊού να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τα επιδημιολογικά στοιχεία να είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο το lockdown θα παραταθεί.

Οι λοιμωξιολόγοι κρίνουν ότι δεν πρέπει να εφησυχαστούμε και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις για την άρση των περιορισμών, θεωρώντας πως η άρση των μέτρων θα φέρει άμεση αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων.

Έτσι, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και την απαγόρευση κυκλοφορίας θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και μόνο τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά.

Lockdown – Σχολεία: Προς άνοιγμα την 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια και Λύκεια

Παναγιωτόπουλος: Αύξηση θητείας στο Στρατό ξηράς κατά τρεις μήνες – Πότε ξεκινάει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – lockdown: Πάμε για νέα παράταση! Τι θα ισχύσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.