Πλάκα- Κορονοϊός

Ο κορονοϊός κυκλοφορεί ακόμα εκεί έξω και οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε όλη την αγορά από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για την τήρηση των κανόνων αποτροπής διάδοσης του νέου ιού. Ο κορονοϊός θέλει μεγάλη προσοχή και κατά τους χθεσινούς ελέγχους σε μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης στην Αθήνα ανεστάλη για 15...

Ο κορονοϊός κυκλοφορεί ακόμα εκεί έξω και οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε όλη την αγορά από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για την τήρηση των κανόνων αποτροπής διάδοσης του νέου ιού.

Ο κορονοϊός θέλει μεγάλη προσοχή και κατά τους χθεσινούς ελέγχους σε μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης στην Αθήνα ανεστάλη για 15 μέρες η λειτουργία δύο καταστημάτων στην Πλάκα και στο Γκάζι και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ και 10.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα διεξάγονται έλεγχοι στην Πελοπόννησο σε παραλίες και καταστήματα. Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων δηλώνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης για την ασφάλεια της δημόσια υγείας αλλά και για την ομαλή πορεία της τουριστικής περιόδου για την αποφυγή της διασποράς του ιού.