ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μάχη για μία μάσκα δίνουν οι ιατροί και οι νοσηλευτές

Κορονοϊός: Καταγγελία για ελλείψεις… βουνό στα ελληνικά νοσοκομεία – Xωρίς μάσκες, σαπούνια και αντισηπτικά ιατροί και νοσηλευτές. Στην δύσκολη κατάσταση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες υγείας της χώρας, με φόντο τις ελλείψεις στα μέτρα προσωπικής προστασίας από τον κορονοϊό, αναφέρθηκε η ειδικευόμενη ιατρός στο νοσοκομείο του Ηρακλείου «ΠΑΓΝΗ», Κατερίνα Χαλκιαδάκη, σε τηλεοπτικές της δηλώσεις...
Κορονοϊός: Μάχη για μία μάσκα δίνουν οι ιατροί και οι νοσηλευτές

Κορονοϊός: Καταγγελία για ελλείψεις… βουνό στα ελληνικά νοσοκομεία – Xωρίς μάσκες, σαπούνια και αντισηπτικά ιατροί και νοσηλευτές.

Στην δύσκολη κατάσταση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες υγείας της χώρας, με φόντο τις ελλείψεις στα μέτρα προσωπικής προστασίας από τον κορονοϊό, αναφέρθηκε η ειδικευόμενη ιατρός στο νοσοκομείο του Ηρακλείου «ΠΑΓΝΗ», Κατερίνα Χαλκιαδάκη, σε τηλεοπτικές της δηλώσεις σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δίνουν μάχη για μία μάσκα, αφού αντί για τρεις ώρες που είναι το ανώτερο όριο χρήσης μίας μάσκας, αυτοί τις φοράνε για ολόκληρες μέρες  και εφημερίες.

«Υπάρχουν συνάδελφοι που φτιάχνουν δικές τους, υφασμάτινες προστατευτικές μάσκες. Νιώθουμε προφανώς πως δεν είμαστε θωρακισμένοι και υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια», σημείωσε

«Ακόμα και σε αντισηπτικά και σαπούνια υπάρχουν ελλείψεις. Είναι μετρημένα», είπε. «Υπάρχει τεράστια έλλειψη σε αντιδραστήρια και τα τεστ (σ.σ. για τον κορονοϊό) δεν γίνονται παντού», τόνισε η κα Χαλκιαδάκη.

https://twitter.com/i/status/1242408152118812673

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μάχη για μία μάσκα δίνουν οι ιατροί και οι νοσηλευτές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.