ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Με Χαρδαλιά και χωρίς Τσιόδρα η σημερινή ενημέρωση

Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση (3/5) για την πορεία και τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας.  Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα έχει στο πλευρό του τον Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής: «Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, από...
Κορονοϊός: Με Χαρδαλιά και χωρίς Τσιόδρα η σημερινή ενημέρωση

Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση (3/5) για την πορεία και τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα έχει στο πλευρό του τον Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής: «Η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Λοιμωξιολόγο και Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ως προς το γιατί η σημερινή ενημέρωση θα γίνει χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Περισσότερα… στις 18:00 ακριβώς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Με Χαρδαλιά και χωρίς Τσιόδρα η σημερινή ενημέρωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.