ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Με διαχωριστικό προστασίας τα ταξί

Διαβάστε για τη σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Κορονοϊός: Με διαχωριστικό προστασίας τα ταξί

Ταξί με διαχωριστικό των δύο μπροστινών θέσεων θα μπορούν να κυκλοφορούν στο εξής και στην Ελλάδα ύστερα από τη σχετική απόφαση, την οποία υπέγραψε ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Μπορεί το αίτημα των αυτοκινητιστών ταξί για μεταφορά και δεύτερου ατόμου (πλην του οδηγού) να μην έχει ικανοποιηθεί, ωστόσο το υπουργείο άναψε το πράσινο φως ώστε να μπορέσουν να τοποθετηθούν τα διαχωριστικά που ζητούσαν οι επαγγελματίες του κλάδου στην καμπίνα για λόγους προστασίας από τον κορωνοιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιόδρας: 6 νέα κρούσματα, συνολικά 146 θάνατοι

Συγκεκριμένα, με την εν λόγω απόφαση ορίζεται η δυνατότητα τοποθέτησης διαχωριστικού, σε προαιρετική και προσωρινή βάση, σε Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης αυτοκίνητα για την προστασία επιβατών και οδηγού έναντι του COVID-19 (κορωνοϊού).

Το διαχωριστικό θα τοποθετείται κατά τρόπο που θα διαχωρίζει τη σειρά καθισμάτων οδηγού – συνοδηγού από τους λοιπούς επιβαίνοντες στο όχημα, θα είναι διαφανές, άχρωμο, ασφαλώς στερεωμένο και δεν θα επηρεάζεται η ορατότητα των επιβαινόντων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Με διαχωριστικό προστασίας τα ταξί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.