ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μεγάλη μείωση της κίνησης σε ΜΜΜ και καφέ (vids)

Μεγάλο τρόμο φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στη χώρα μας ο κορονοϊός, με τον κόσμο να βλέπει ότι τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς. Έτσι, οι πολίτες έχουν αρχίσει και παίρνουν οι ίδιοι τα μέτρα τους, μειώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε καραντίνα στη Λήμνο το Blue Star Mykonos Συγκριμένα, παρατηρείται μία...
Κορονοϊός: Μεγάλη μείωση της κίνησης σε ΜΜΜ και καφέ (vids)

Μεγάλο τρόμο φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στη χώρα μας ο κορονοϊός, με τον κόσμο να βλέπει ότι τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς.

Έτσι, οι πολίτες έχουν αρχίσει και παίρνουν οι ίδιοι τα μέτρα τους, μειώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε καραντίνα στη Λήμνο το Blue Star Mykonos

Συγκριμένα, παρατηρείται μία μείωση της τάξεως του 30% τόσο στη χρήση των ΜΜΜ, αλλά και των εξόδων τους στα καφέ.

Αυτό ξεκάθαρα φαίνεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το μετρό του «Ευαγγελισμού», που εν ώρα αιχμής, είχε ελάχιστο κόσμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μεγάλη μείωση της κίνησης σε ΜΜΜ και καφέ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.