ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Κινδυνολογούν στα Μέσα Ενημέρωσης – Μάσκες στους εμβολιασμένους

Εντείνονται τα ρεπορτάζ στα κανάλια και στα δελτία ειδήσεων, καθώς η μετάλλαξη προελαύνει.
Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Κινδυνολογούν στα Μέσα Ενημέρωσης – Μάσκες στους εμβολιασμένους

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Εντείνονται τα ρεπορτάζ στα κανάλια και στα δελτία ειδήσεων, καθώς η μετάλλαξη προελαύνει.

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Το παράδειγμα της Πορτογαλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όπως επισημαίνεται στα ελληνικά κανάλια.

Ανησυχητική αύξηση σημειώνουν τα περιστατικά των μολύνσεων στη χώρα της Ιβηρικής.

Ποσοστό μεγαλύτερο από το 70% των περιστατικών μόλυνσης από την COVID-19 στην περιοχή της Λισαβόνας, προέρχονται από το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα.

Το Ινστιτούτο Υγείας Ricardo Jorge εξήγησε στην αναφορά του ότι το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα, το οποίο εντοπίστηκε πρώτα στην Ινδία, αντιστοιχεί σε ποσοστό 51% των μολύνσεων στην κεντρική Πορτογαλία.

Τα στοιχεία να δείχνουν ότι «εξαπλώνεται γρήγορα» όπως συνέβη στη Βρετανία.

Καθώς το νέο πολύ μολυσματικό νέο στέλεχος του ιού SARS-CoV-2 δέλτα διασπείρεται γρήγορα ανά τον κόσμο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συνεχίζει να συστήνει και για τους πλήρως εμβολιασμένους τη χρήση μάσκας και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, όπως η κοινωνική απομόνωση, η αποφυγή του συνωστισμού και η υγιεινή των χεριών.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σκέρτσος: Υπόσχεται «κανονικότητα» και «διευκολύνσεις» στους εμβολιασμένους, την ίδια ώρα που ο ΠΟΥ και το Ισραήλ ανατρέπουν τα πάντα!

Οταν ο Σπανούλης… έφτιαξε τ’ αποδυτήρια της Λευκάδας! (Vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Κινδυνολογούν στα Μέσα Ενημέρωσης – Μάσκες στους εμβολιασμένους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.