ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…

Εφιαλτικές προβλέψεις για την αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα». Ανησυχία αναφορικά με την ινδική μετάλλαξη και την πορεία της πανδημίας. 
Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…

Κορονοϊός: Εφιαλτικές προβλέψεις για την αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα». Ανησυχία αναφορικά με την ινδική μετάλλαξη και την πορεία της πανδημίας. 

Κορονοϊός: Χιλιάδες κρούσματα, νοσηλείες και μια χώρα όμηρος της παραλλαγής «Δέλτα» δείχνουν τα μαθηματικά μοντέλα για την πορεία της πανδημίας. Η ινδική μετάλλαξη, φαίνεται να είναι ισχυρότατη. Κινδυνολογία και…προβλέψεις για πρόωρα μέτρα!

Ήδη τις πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου στη χώρα μας τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 14.000! Η μια περιοχή μετά την άλλη εμφανίζει ραγδαία αύξηση των μολύνσεων από κορονοϊό.

Η επέλαση της «Δέλτα» δημιουργεί «πονοκεφάλους». Τα μοντέλα προβλέπουν 2.700 εισαγωγές στις ΜΕΘ τον Οκτώβριο, με αυξητικές τάσεις και το Νοέμβριο. Ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου εκείνοι που θα βρίσκονται στις μονάδες θα ξεπερνούν τις 3.000. Στην πλειοψηφία τους, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα είναι ανεμβολίαστοι, αλλά δυστυχώς και νέοι.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα κρούσματα θα μειωθούν το Δεκέμβριο. Όταν πλέον ο ιος δεν θα βρίσκει ξενιστή για να μολύνει και να μπορέσει να εξαπλωθεί.

Εμβόλιο για να μην «πνίξει» το 4ο κύμα

Για να μην βρεθεί η χώρα στο έλεος της ινδικής μετάλλαξης θα πρέπει το τείχος ανοσίας να φτάσει το 85%. Κυρίως όμως θα πρέπει να εμβολιαστούν πριν το Σεπτέμβρη όλοι άνω των 50 ετών και όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο χρόνος σύμφωνα με τους επιστήμονες μετράει αντίστροφα, προκειμένου να μην διογκωθεί και άλλο η μετάλλαξη.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών δεν εμβολιαστεί τότε προβλέπονται εκ νέου μέτρα και περιορισμοί και τον επόμενο χειμώνα. Και η κινδυνολογία συνεχίζεται…

Πηγή: megatv

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Ζεστό» του Αντριέν Σίλβα υπό προϋποθέσεις

Ηλιούπολη: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τα όσα έγιναν

Survivor: Ο Κόρο πήγε διακοπές με την εντυπωσιακή σύντροφό του (pic)

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.