ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μεταξά: «Συναγερμός» με θετικούς εργαζόμενους και ασθενείς!

Αναστάτωση υπάρχει στο νοσοκομείο «Μεταξά» καθώς θετικοί στον Κορονοϊό, βρέθηκαν 24 εργαζόμενοι και εννέα ασθενείς.
Κορονοϊός – Μεταξά: «Συναγερμός» με θετικούς εργαζόμενους και ασθενείς!

Κορονοϊός – Μεταξά: Αναστάτωση υπάρχει στο νοσοκομείο «Μεταξά» καθώς θετικοί στον Κορονοϊό, βρέθηκαν 24 εργαζόμενοι και εννέα ασθενείς.

Κορονοϊός – Μεταξά: «Συναγερμός» επικρατεί στο νοσοκομείο «Μεταξά», καθώς όπως έγινε γνωστό συνολικά 24 εργαζόμενοι και εννέα ασθενείς έχουν ανιχνευθεί θετικοί στον Κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο “Μεταξά”, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί κρούσματα κορονοϊού σε 24 εργαζόμενους μεταξύ των οποίων γιατροί και νοσηλευτές αλλά και σε εννέα ασθενείς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα κρούσματα προκάλεσαν προβλήματα στη λειτουργία της αιματολογικής και ογκολογικής κλινικής όπου δεν γίνονται εισαγωγές. Αλλεπάλληλα τεστ γίνονται στο προσωπικό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού.

Ο Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου «Μεταξά», Παύλος Σαρώφ, μιλώντας στο Mega για τα κρούσματα που έχουν εντοπισθεί είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μία παραπληροφόρηση σχετικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου. Το νοσοκομείο μας ποτέ δεν σταμάτησε να λειτουργεί και ούτε πρόκειται να σταματήσει. Έχει μία ειδική αποστολή τη θεραπεία των ογκολογικών ασθενών σε όλους τους τομείς και δεν έχει σταματήσει καθόλου τις δραστηριότητες αυτές. Εμείς είμαστε νοσοκομείο που νοσηλεύει ογκολογικούς ασθενείς, έχουμε διαμορφώσει έναν όροφο ειδικά για να νοσηλεύουμε ογκολογικούς ασθενείς και από άλλα νοσοκομεία, αυτούς τους ασθενείς ενώ παλιά τους στέλναμε σε άλλα νοσοκομεία τώρα τους κρατάμε εμείς. Έχουμε διαμορφώσει τον έκτο όροφο ώστε να κρατάμε αυτούς τους αρρώστους και όχι να τους στέλνουμε σε νοσοκομεία που νοσηλεύουν covid. Οι ασθενείς που νοσηλεύουμε στον έκτο όροφο είναι εννέα».

Ερωτηθείς εάν ισχύει ότι κάποιοι από το νοσηλευτικό προσωπικό δεν δέχτηκαν να εμβολιαστούν απάντησε: «Βεβαίως και ισχύει. Δεν είναι μόνο στο δικό μας νοσοκομείο παντού είναι ότι κάποιοι δεν δέχονται να εμβολιαστούν. Εμείς δεν μπορούμε να τους κάνουμε να εμβολιαστούν. Αυτό είναι δικαίωμα τους καθενός. Εμείς δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε να εμβολιαστούν. Οι ασθενείς δεν κόλλησαν από το προσωπικό, έχουν συγγενείς, έχουν συνοδούς, δεν κόλλησαν από το προσωπικό… Από το προσωπικό έχει εμβολιαστεί το 55%. Είχαμε κρούσματα στο προσωπικό, δεν είναι μεγάλος ο αριθμός… Μέσα στο νοσοκομείο κόλλησαν δύο – τρεις».

Τέλη κυκλοφορίας: Τι θα ισχύει φέτος από τον Μάιο

Μουρίνιο – Τότεναμ: «Παρουσιαστήκαμε αδιάφοροι – Συγνώμη στον κόσμο μας»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Μεταξά: «Συναγερμός» με θετικούς εργαζόμενους και ασθενείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.