ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μοίρασαν 10χιλιαρα πρόστιμα σε μαγαζιά για ωράριο

Κορονοϊός: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού. Στο πλαίσιο χθες πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 52.203 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν εννιά παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων πέραν της 24:00 ώρας, με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη...
Κορονοϊός: Μοίρασαν 10χιλιαρα πρόστιμα σε μαγαζιά για ωράριο

Κορονοϊός: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού.

Στο πλαίσιο χθες πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 52.203 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν εννιά παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων πέραν της 24:00 ώρας, με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.

Οι παραβάσεις αφορούσαν δυο καταστήματα στην Κέρκυρα, δύο στην Κατερίνη, ένα στη Δράμα, ένα στη Ρόδο, ένα στους Παξούς, ένα στη Μύκονο και ένα στη Σαντορίνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μοίρασαν 10χιλιαρα πρόστιμα σε μαγαζιά για ωράριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.