ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Moderna-Pfizer: Ομοιότητες και διαφορές για τα εμβόλια τους!

Κορονοϊός: Τι αναμένουν οι ειδικοί από το εμβόλιο της AstraZeneca, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποτελεσματικότητά του - Σε διαπραγματεύσεις με τη Moderna η ΕΕ - Αισιοδοξία, αλλά και επιφύλαξη από τον ΠΟΥ.
Κορονοϊός-Moderna-Pfizer: Ομοιότητες και διαφορές για τα εμβόλια τους!

Κορονοϊός: Τι αναμένουν οι ειδικοί από το εμβόλιο της AstraZeneca, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποτελεσματικότητά του – Σε διαπραγματεύσεις με τη Moderna η ΕΕ – Αισιοδοξία, αλλά και επιφύλαξη από τον ΠΟΥ.

Κορονοϊός Σε επίπεδα αποτελεσματικότητας πέρα από κάθε προσδοκία κυμαίνονται τα υπό ανάπτυξη εμβόλια για τη νόσο COVID-19. Χθες Δευτέρα η Moderna ανακοίνωσε ότι το mRNA-1273 είναι 94,5% αποτελεσματικό έναντι του νέου κορoνοϊού SARS-CoV-2, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα οι Pfizer/BioNTech είχαν ανακοινώσει 90% αποτελεσματικότητα του BNT162b1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ασφυξία στη Θεσσαλία – Γέμισαν οι ΜΕΘ στα Τρίκαλα (vid)

Επίκεινται αποτελέσματα και από την AstraZeneca

Σε παρόμοια επίπεδα αναμένεται να κυμανθούν και τα επίπεδα αποτελεσματικότητα του εμβολίου AZD1222 που αναπτύσσουν από κοινού το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η AstraZeneca. Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα από την Φάση 3 των κλινικών δοκιμών αναμένονται το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-Moderna-Pfizer: Ομοιότητες και διαφορές για τα εμβόλια τους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.