ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους – Ανακοινώσεις στα τέλη Αυγούστου

Κορονοϊός: Τον κλοιό γύρω από τους ανεμβολίαστους πολίτες σφίγγει η κυβέρνηση, που δεν πρόκειται να χαλαρώσει τα μέτρα στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας το φθινόπωρο.
Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους – Ανακοινώσεις στα τέλη Αυγούστου

Κορονοϊός: Στενεύουν τα περιθώρια για τους ανεμβολίαστους, καθώς η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να χαλαρώσει τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας από το φθινόπωρο.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.

Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν απρόσκοπτα, απλώς παρουσιάζοντας στην είσοδο το ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους.

«Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους. Κάποια δείγματα γραφής τα έχουμε ήδη δώσει. Μην περιμένετε, λοιπόν, ότι θα υπάρξει ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς την προσέγγισή μας για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να μπαίνει σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας όταν με το καλό επιστρέψουμε στις πόλεις και αρχίσει ο καιρός να κρυώνει», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται προς τα τέλη Αυγούστου όταν και εκπνέουν οι υφιστάμενοι κανόνες.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος στην Πάτρα

Κορονοϊός: Δραματικές προβλέψεις για 10.000 κρούσματα τον Σεπτέμβριο

Λάρισα: Ανακοίνωσε Κρουμπάλι! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους – Ανακοινώσεις στα τέλη Αυγούστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.