ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα μεγάλη δωρεά του Ιβάν Σαββίδη και στην Κύπρο!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime, ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σήμερα (21/3) σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση, προσφέροντας τα χρήματα που χρειάζονται για να εξοπλιστεί το ΑΧΕΠΑ με αναπνευστήρες που είναι αναγκαίοι για ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό αλλά και άλλον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό. Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, όμως δεν έμεινε εκεί. Έδωσε...
Κορονοϊός: Νέα μεγάλη δωρεά του Ιβάν Σαββίδη και στην Κύπρο!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime, ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σήμερα (21/3) σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση, προσφέροντας τα χρήματα που χρειάζονται για να εξοπλιστεί το ΑΧΕΠΑ με αναπνευστήρες που είναι αναγκαίοι για ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό αλλά και άλλον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, όμως δεν έμεινε εκεί. Έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να καταγράψουν τις αυξημένες ανάγκες του ΑΧΕΠΑ και να προχωρήσουν σε δωρεά μηχανημάτων και άλλων αναγκαίων πραγμάτων για την διαχείριση της κρίσης.

Το ίδιο θα κάνει και με νοσοκομείο στην Κύπρο, δείχνοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία του καθώς αυτή δεν η πρώτη φορά που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ενώ είναι από τους λίγους που ως τώρα έχουν έχουν βοηθήσει για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας πού έχει θέσει όλο το πλανήτη σε καραντίνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέα μεγάλη δωρεά του Ιβάν Σαββίδη και στην Κύπρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.