ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα μέτρα εντός της ημέρας

Κορονοϊός: Απόφαση Μητσοτάκη για νέα μέτρα κατά του κορονοϊού – Θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας Την λήψη νέων μέτρων κατά του κορονοϊού αποφάσισε ο πρωθυπουργός, μετά την πρωινή τακτική σύσκεψη για την πανδημία, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε τα μέτρα θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αρμόδιο...
Κορονοϊός: Νέα μέτρα εντός της ημέρας

Κορονοϊός: Απόφαση Μητσοτάκη για νέα μέτρα κατά του κορονοϊού – Θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας

Την λήψη νέων μέτρων κατά του κορονοϊού αποφάσισε ο πρωθυπουργός, μετά την πρωινή τακτική σύσκεψη για την πανδημία, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε τα μέτρα θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως θέλει να κάνει «ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά». «Έχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας», σημείωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέα μέτρα εντός της ημέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.