ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Έρχονται νέες ανακοινώσεις από τον Πλεύρη – Συνεχίζεται το «ράβε ξήλωνε»

Νέα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός θα ανακοινώσει για ακόμη μια φορά, σήμερα στις 15:00, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Έρχονται νέες ανακοινώσεις από τον Πλεύρη – Συνεχίζεται το «ράβε ξήλωνε»

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Σε νέες ανακοινώσεις θα προχωρήσει σήμερα στις 15:00, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με την Ελληνική Κυβέρνηση να παίρνει για ακόμη μια φορά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο αριθμός σοκ των 21.567 κρουσμάτων του Covid-19 που σημειώθηκε χθες (28/12) στη χώρα, φαίνεται πως έχει θορυβήσει για τα καλά τους κυβερνώντες που είναι έτοιμοι να αλλάξουν και πάλι τα μέτρα που οι ίδιοι πήραν πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα, την σκυτάλη πήρε η συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων στη 1μμ., το αποτέλεσμα της οποίας θα φέρει εξελίξεις.

Η επιτροπή αναμένεται να προχωρήσει στις εισηγήσεις της προς την Κυβέρνηση που θα λάβει νέα μέτρα με ισχύ από το πρωί της Πέμπτης (30/12).

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τα μέτρα αυτά θα φέρουν κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πως θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου.

Τα νέα μέτρα αναμένεται να αφορούν και τα σχολεία με το ερώτημα για το αν αυτά ανοίξουν κανονικά μετά τις διακοπές να παραμείνει άγνωστο.

Για ακόμη μια φορά, τα μπρος πίσω της Κυβέρνησης συνεχίζονται και το αλαλούμ καλά κρατεί, με τα μέτρα να διαδέχονται το ένα το άλλο και τους πολίτες να βρίσκονται κάπου στη μέση, προσπαθώντας να κατανοήσουν τι ισχύει και τι δεν ισχύει, απειλούμενοι πάντα από κάποιο τσουχτερό πρόστιμο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Έρχονται νέες ανακοινώσεις από τον Πλεύρη – Συνεχίζεται το «ράβε ξήλωνε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.