ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους – Η κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί πολίτες

O Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόνισε πως αν προχωρήσουν σε λήψη νέων μέτρων, αυτά θα αφορούν, μεικτούς χώρους, όπου πηγαίνουν όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο και όσοι όχι.
Κορονοϊός: Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους – Η κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί πολίτες

Κορονοϊός: Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να παρθούν νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους σε μεικτούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τοποθετήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα τα νέα μέτρα που ενδέχεται να πάρει η κυβέρνηση και αφορούν τον κορονοϊό.

Αρχικά έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμόσουν οριζόντια μέτρα ή τοπικά lockodown που πήραν στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Εκεί που μπορεί να γίνουν πρόσθετες παρεμβάσεις είναι σε αμιγείς χώρους, όπως θέατρα που υπάρχουν τόσο εμβολιασμένοι όσο και ανεμβολίαστοι.

Ακόμη σημείωσε πως και να αλλάξει ακόμα περισσότερο ο καιρός, δεν σκέφτονται να ανοίξουν κλειστούς χώρους στην εστίαση για μη εμβολιασμένους. Αυτό το κάνουν για την προστασία των τελευταίων.

Ενώ βεβαίωσε πως δεν θα υπάρξουν και άλλα μέτρα για χώρους, όπου υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι, μετά από συζήτηση με τους ειδικούς.

Τέλος για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, είπε πως θα τον επεκτείνουν και σε άλλους κλάδους αν το απαιτήσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και είναι συνταγματικά ανεκτό.

Ενώ ενημέρωσε πως όσοι έχουν δικαίωμα και για τρίτη δόση θα ενημερώνονται μέσα από SMS.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους – Η κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί πολίτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.