ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα μέτρα! Υποχρεωτικές ξανά οι μάσκες;

Ο κορονοϊός φέρνει ακόμα ένα φιάσκο όπως φαίνεται για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!
Κορονοϊός: Νέα μέτρα! Υποχρεωτικές ξανά οι μάσκες;

Κορονοϊός: Συνεχόμενη αύξηση έχουμε στα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, με τις πρώτες συζητήσεις για μέτρα να πέφτουν στο τραπέζι.

Η κυβέρνηση για ακόμα μία φορά δείχνει την ανικανότητα της να ελέγξει τα πράγματα και οι σκέψεις για επαναφορά ορισμένων μέτρων είναι πολύ έντονες.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για επαναφορά της υποχρεωτικής μάσκας.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα ληφθεί κανένα μέτρο εάν δούμε ότι αυτό δεν τηρείται. Δεν θα αφήσουμε την κατάσταση ανεξέλεγκτη, διότι ξέρετε, δεν είναι μόνο το αν θα γεμίσουν ή δε θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και οι εντατικές.

Είναι το θέμα ανθρώπινων απωλειών και είναι επίσης η αναστάτωση που προέρχεται στην κοινωνική και οικονομική ζωή από τους ανθρώπους που νοσούν», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κορονοϊός εκτός από τη χώρα μας… χτυπάει ξανά όλη την Ευρώπη, με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, αφού πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέα μέτρα! Υποχρεωτικές ξανά οι μάσκες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.